Gratis zomer­concerten!

Ook deze zomer geven we gratis concerten in de openlucht, misschien wel onze aller lievelingste bezigheid van het hele jaar. Waar en wanneer zie je hier!

Alle Berichten

Vondelpark Openluchttheater

Ook deze zomer geven we weer gratis concerten in de openlucht. Misschien wel onze aller lievelingste bezigheid van het hele jaar. Op 25 juli spelen we in het Vondelpark Openluchttheater in Amsterdam. Je kunt hier op het facebook-evenement laten weten of je erbij bent (vinden wij heel leuk om te weten). Verder zijn we apetrots dat we de hele band weer bij elkaar hebben. Deze mannen draaien stiekem al zo’n vijf jaar met ons mee, zijn te horen op onze Plaat en zijn nou ja gewoon geweldige muzikanten. Hier komt ie: Laurens Joensen en Rob Veugelaers op gitaar, Benny van der Bijl op piano, Pierre Dunker op bas en Jasper Goedman op de drums. Lekker he?
In iets kleinere bezetting zijn we op 1 augustus te zien bij Zomer op het Plein in Alkmaar. Ook gratis. Na afloop wordt het gewoon gênant zuipen en feest vieren. O, en we hebben begrepen dat het op beide data gegarandeerd tropisch warm wordt. Tot dan! XX

Meer Yentl en de Boer?