Kaartjes voor Yentl en de Boer

Kaartjes kopen voor Yentl en de Boer? Betaal niet teveel..

We vinden het te gek als je naar onze voorstellingen wilt komen en willen niet dat je teveel betaalt of met een onofficiële kaarten voor een dichte deur komt te staan. Daarom lijkt het ons belangrijk je nog even extra te wijzen op de officiële verkoopkanalen. Er zijn namelijk verschillende partijen die kaartjes aanbieden tegen een veel hogere prijs (soms wel €60 meer 😡) of die tickets proberen te verkopen voor voorstellingen die allang uitverkocht zijn. En die doorverkopers adverteren ook nog eens behoorlijk agressief online dus ze staan vaak helemaal bovenaan op Google…

Tickets voor voorstellingen van Yentl en de Boer koop je bij officiële verkooppunten

Hou je hoofd koel en koop je tickets daarom altijd direct via (de website van) het theater dat je wilt bezoeken, zij bieden de kaartjes voor onze voorstellingen aan tegen een normale prijs. Ook op onze speellijst linken we direct naar de officiële verkoop bij het theater .

Alternatieven
Is een voorstelling echt helemaal uitverkocht? Laat je op de wachtlijst zetten bij het theater, er komen regelmatig plekjes vrij. En kijk anders eens op Ticketswap, daar worden tickets aangeboden door mensen die al een kaartje gekocht hebben maar deze vaak tegen een redelijk tarief aan je willen doorverkopen omdat ze zelf niet meer kunnen. Daarnaast zie je van wie je koopt, doordat het gebruik van een Facebook-profiel verplicht is. Verkopers mogen daar volgens de reglementen niet teveel extra vragen, maar check ook daar vooral eerst even wat de oorspronkelijke prijs bij het theater was voor je op het aanbod reageert en of er secure swap wordt aangeboden.

Online kaartjen kopen: Weet waar je koopt!

Weet waar je koopt! Koop alleen kaartjes voor Yentl en de Boer via officiële verkooppunten

Wil je dus via internet kaartjes voor onze voorstellingen kopen, klik dan niet meteen op de eerste aanbieder die je bij Google vindt, maar kijk liever in de speellijst op onze website. Daar vind je altijd de juiste link naar het officiële voorverkoopadres.

Op zoek naar directe links naar de officiële kaartverkoop bij jouw theater? Speellijst Yentl en de Boer

Kijk voor meer info eens op de website van de actie ‘Weet waar je koopt!’. Zij hebben ook een handige lijst met verkooppunten die je in het vervolg zeker moet vermijden.