Recensies: Yentl en de Boer — Magie

Recensies Yentl en de Boer - Magie

Speellijst

Recensie Magie van Yentl en de Boer

Volkskrant (★★★★)

De verwachtingen die de titel van de voorstelling ‘Magie’ wekt worden stuk voor stuk ingelost door Yentl en de Boer

Het Parool

Yentl en De Boer zetten grote stap: het zijn nu volwaardige actrices

NRC (★★★★)

Yentl en De Boer laten magie breed uitwaaieren

AD (★★★★)

Yentl en De Boer zijn op hun best als de onderlinge irritatie toeslaat

Yentl en de Boer in Concert in reprise, o.a in Paradiso Amsterdam!

Yentl en de Boer in Concert, foto: Bart Heemskerk
Yentl en de Boer in Concert, foto: Bart Heemskerk

Vers van de pers: Yentl en de Boer in Concert gaat in reprise, vanaf augustus gaan we weer op pad met onze lievelingsmuzikanten!! We gaan langs bij Caprera Openluchttheater in Bloemendaal, Paradiso in Amsterdam, De Weijer in Boxmeer, het Zuiderparktheater in Den Haag, Openluchttheater De Goffert in Nijmegen, Openluchttheater Ede in Ede en we sluiten af in Heeswijk-Dinther bij Natuurtheater Kersouwe. Kijk hier voor alle data en meer info.

Bekendmaking reprise op NPO Radio 1

De herneming van Yentl en de Boer in Concert maakten we bekend op NPO Radio 1 in het programma Kunststof met Jellie Brouwer, hieronder in z’n geheel terug te luisteren en te kijken(!):

Kunststof, 9 april 2018 – Deel 1 en 2 (afspeellijst)

Na succesvolle cabaretvoorstellingen deden YENTL EN DE BOER festivals en openluchttheaters aan om hun muziek te laten…

Posted by Paradiso Amsterdam on Monday, April 9, 2018

Christine te gast in Teertstra & Wallenburg op KX Radio

  1. Christine de Boer bij Teertstra & Wallenburg (13 januari 2018) KX Radio - Teertstra & Wallenburg 59:60

Christine de Boer bij KX RadioChristine was vandaag de hoofdgast in de eerste uitzending van het nieuwe radioprogramma van Dieuwke Teertstra en Fleur Wallenburg op KX Radio: Teertstra & Wallenburg. Tijdens de show praten ze ondermeer over de film Billy van Theo Maassen waar Christine een hoofdrol in speelt, haar lievelingsmuziek, de samenwerking met Yentl en de nieuwe voorstelling Magie. De uitzending is hierboven terug in z’n geheel terug te luisteren (Christine schuift aan vanaf 16:43).

Theo en de Boer

Weet je wat er nou weer voor iets leuks aan de hand is…. Christine speelt in de film ‘Billy’, het regiedebuut van Theo Maassen!1!! De film gaat 21 december officieel in première en zal vanaf 4 januari in een aantal bioscopen door Nederland te zien zijn.

Het is een komedie over de beroemde buikspreker Gerard de Groot (Bruno Vanden Broecke) en zijn immens populaire pop Billy. Het duo komt in een diepe relatiecrisis terecht wanneer Gerard verliefd wordt op zijn buurvrouw Merel (Christine de Boer) en Billy op Belinda (Ellen Parren).

Meer info: Billy op Filmladder

En dan nu een foto van de set, waarop het lijkt alsof ze allergisch voor elkaar zijn. ❤️

Vanaf oktober 2018 zijn we weer door het hele land te zien met onze cabaretvoorstelling Magie (reprise) (★★★★ Telegraaf, NRC, AD, De Volkskrant)

Theo Maassen en Christine de Boer

Nieuw liedje ‘Zitten in de trein’ bij PAUW

Yentl en de Boer bij PauwMaandag 11 september 2017 waren we weer te gast bij PAUW om te praten over onze voorstelling Yentl en de Boer in Concert. We zongen toen ook een fragment van ons nieuwe nummer Zitten in de trein!

Vanaf oktober 2018 zijn we weer door het hele land te zien met onze cabaretvoorstelling Magie (reprise) (★★★★ Telegraaf, NRC, AD, De Volkskrant)

Staat dit lied al op CD?

Nee, helaas nog niet. We hopen volgende zomer een nieuwe CD op te nemen, tot die tijd hebben we wel twee andere leuke CD’s: ons debuutalbum De Plaat uit 2014 en in 2016 hebben we een live-CD opgenomen in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam: M’n snoep: Live in Het Concertgebouw.

Nieuwe speellijst voor 2017/2018!

Yentl en de Boer in Concert (vanaf sep 2017) en Magie (vanaf feb 2018)

Het is zover: de plannen voor het nieuwe seizoen zijn gesmeed, de posters zijn naar de drukker, de liedjes worden geschreven, de speellijst staat online en het allerbelangrijkst: de kaartverkoop begonnen!

Twee nieuwe voorstellingen dit seizoen!

We hebben spannende ideeën. We beginnen het seizoen in september en oktober 2017 met Yentl en de Boer in Concert: veel nieuwe liedjes, gecombineerd met ons allerbeste werk. En HALLO LEUK NIEUWTJE we nemen een geweldige band mee op tournee!

Daarna gaan we weer druk aan de schrijf, om in februari 2018 te beginnen met de try-outs van onze nieuwe cabaret­voorstelling: Magie. Kortom, lang genoeg getypt aan dit nieuwsbericht, we gaan maar eens aan de slag.

Neem een kijkje op onze speellijst en hopelijk zien we je ergens in een theater bij een voorstelling! Wij verheugen ons daar in ieder geval vast flink op.

Liefs, Yentl en Christine