Onze nieuwe CD M’n snoep: Live in Het Concert­gebouw! (2016)

Ons nieuwe album M’n snoep: Live in Het Concertgebouw is uit! Bestel ‘m via de website op CD of download ‘m in iTunes!

Alle Berichten

Cover M'n snoep: Live in Het Concertgebouw - Yentl en de Boer

Op 19 november 2016 is ons nieuwe album M’n snoep: Live in Het Concertgebouw verschenen! Een live-cd met 12 nieuwe liedjes die we afgelopen zomer hebben opgenomen tijdens twee concerten in het Amsterdamse Concertgebouw.

Supertrots om onze geweldige band nu aan iedereen te kunnen laten horen. Ga er maar even voor zitten, op het album hoor je: Laurens Joensen op gitaar en mandoline, Rob Veugelaers op gitaar, Benny van der Bijl op toetsen en rap (ja hij rapt daadwerkelijk), Pierre Dunker op bas en Jasper Goedman op drums. En dan is er ook nog het West Side Trio, dat aan onze liedjes strijkerspartijen toevoegde. Om precies te zijn: Vera van der Bie op viool, Isabella Petersen op altviool en Annie Tangberg op cello. Ja, het was hartstikke druk daar op het podium van Het Concertgebouw.

Verantwoordelijk voor de foto is Mark David, naar een idee van Jurjen van Loon. Laatst genoemde nam ook de vormgeving van de CD op zich. De mixage was in handen van onze lieve talentvolle producer Laurens Joensen, bijgestaan door Tammo Kersbergen, die ook de mastering deed. Voor de productie zijn we heel veel dank verschuldigd aan de allerliefste, Annelies Hendrikse. Nou hoeven we hier niet de hele creditlijst op te gaan lepelen, dat leest u allemaal maar in het CD-boekje. Hoe u aan dat CD-boekje komt? Nou bijvoorbeeld door de CD te bestellen. Want dat kan nu!! Meer over het album op CD of download via iTunes.

Liefs!!

M’n snoep: Live in Het Concertgebouw (CD)

15.00

Betaal veilig en gemakkelijk via iDeal

Uitverkocht

Categorie: Tag:

Extra informatie

Uitgebracht in

2016

Formaat

CD in Digipack

Aantal nummers

13

Tracklist

Superhelden, Hij heb tegen me gezegd, M'n snoep, Omdat ik onseker bjen, Liever dat je slaapt, Toen het misging, High Tech, Fantasy fans, Ik ga je zegge, Jij zit in mijn hoofd, Herfst, Frio Fuego, Elfendroom

Meer Yentl en de Boer?